Mobil menu

Mission

Det er vores mission at sikre, at alle elever på Tofthøjskolen tilegner sig den viden, de færdigheder og de kompetencer, der er nødvendige, for at de kan trives, udfolde deres fulde potentiale og dannes til livsduelige medborgere.

Vision

På Tofthøjskolen vil vi skabe tryghed, fordi det er forudsætningen for at lære og udvikle sig.

På Tofthøjskolen vil vi have høje forventninger til hinanden og til, hvad vi kan præstere i samarbejde

På Tofthøjskolen vil vi have respekt for os selv, for hinanden og for vores omgivelser

På Tofthøjskolen vil vi se forskellighed som en styrke; vi vil prise mangfoldighed og acceptere hinanden, som vi er.

Værdier:

TRYGHED - er fundamentet for udfoldelse. Kun når vi oplever tryghed, er vi klar til at søge viden og opleve verdenen.

Derfor vil vi:

• være åbne over for hinanden.
  • give varme og nærhed.
  • gøre hverdagen overskuelig.
  • vise tillid til omgivelserne.

SAMARBEJDE - er forudsætningen for at børn, personale og forældre kan nå fælles mål. I samarbejdet kan vi nå meget længere end hver for sig. Ingen kan alene løfte skolens opgave.

Derfor vil vi:

• tage hinanden alvorligt.
  • tage medansvar for at skabe og nå fælles mål.
  • skabe dialog mellem ligeværdige mennesker.
  • engagere os.

RESPEKT - er grundlaget for, at alle uanset holdning, evner og forskellighed kan opnå fælles resultater.

Derfor vil vi:

• passe på vore fælles omgivelser.
  • sige vores mening uden at krænke hinanden.
  • holde aftaler.
  • respektere hinandens arbejdsopgaver.

FORSKELLIGHED - er kilden til forandring og nyskabelse.

• være fordomsfrie.
  • bruge hinandens stærke sider.
  • acceptere hinanden som vi er.
  • bruge mangfoldigheden til gavn for helheden.